CAMPUS
Dressoirs en buffetkasten

CAMPUS

Het Campus-dressoir wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van verschillende stijlen. De grafische rechte belijning van de verlichte deuren wordt gecombineerd met de ronde delen van het opberggedeelte, met afgeronde hoeken en slanke poten, waardoor een elegante mengeling van massief hout en dik metaal ontstaat.

DETAILS

Het dressoir kan worden uitgerust met optionele verlichtingsset die werkt op batterijen, met een openingssensor die wordt bevestigd in de zijpanelen.
De achterkant van het meubel is volledig afgewerkt, waardoor het dressoir ook in het midden van een woonruimte kan worden geplaatst.

DETAILS

MATERIALEN

Onderstel van lasergesneden staalplaat, gepolijst, galvanisch vernikkeld en vloeibaar gelakt in champagnekleur. Het metalen onderstel heeft in tabakskleur gelakte panelen van massief eiken.
Het frame en de details van de zijdeuren zijn gemaakt van massief essenhouten lijsten die in tabakskleur zijn gelakt, verfraaid met transparant getemperd glas aan de binnenkant. De planken in het dressoir zijn gemaakt van getemperd bronsglas.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store