CAMPUS CAMPUS
Eettafels

CAMPUS

Een opvallende en tijdloze stijl, net als het spectaculaire platteland van Apulië, met zijn olijfboomgaarden en imposante stammen die uit de rode en vruchtbare grond tevoorschijn komen en oprijzen naar de blauwe hemel. De Campus-tafel, ontworpen door Mauro Lipparini, wordt gekenmerkt door een tijdloos design dat tegelijkertijd ultramodern is. Een elegante constructie en functioneel design zorgen voor een opvallend model.

DETAILS

Dankzij het semi-ovalen, afgeronde blad, verfraaid met marmer of massief hout, natuurlijke materialen bij uitstek, wordt tafel Campus de onbetwiste ster van de woonkamer, die verschillende inrichtingswensen bevredigt.

DETAILS
test3

MATERIALEN

Een set salontafels met lasergesneden poten van staalplaat, gepolijst, galvanisch vernikkeld en afgewerkt met vloeibare lak. Het metalen onderstel heeft een detail dat wordt gevormd door een in tabakskleur gelakte panelen van massief eiken. Blad verkrijgbaar in verschillende materialen: gefineerd en geborsteld tabakskleurig olmenhout met volledige nerf en afgeronde rand; Calacatta marmer met een glanzend groene afwerking behandeld met waterafstotende lak.   

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store