Cammeo Cammeo Cammeo
Fauteuils

Cammeo

Het comfort van de vulling en de lichtheid van metaal komen samen in een ontwerp met een stedelijke look.
Cammeo is een fauteuil met minimalistische lijnen. Het unieke stalen frame geeft een licht en harmonieus gevoel aan deze fauteuil, die de blikvanger in uw interieur kan worden.

DETAILS

De oplossingen in de fauteuil Cammeo zijn functioneel en esthetisch. De achterkant van de rugleuning en de onderkant van de zitting zijn bekleed met leder, en de zit- en rugkussens zijn met praktische scharnieren aan het metalen onderstel bevestigd.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De fauteuil Cammeo is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Maurizio Manzoni ontwerper

Maurizio Manzoni, geboren in Nuoro in 1967, studeerde in 1994 af met een graad in architectuur in Firenze en in 1999 werd hij benoemd tot adjunct-professor aan de universiteit van Firenze. Zijn brede werkterrein omvat: interieurarchitectuur, grafisch ontwerp, standtentoonstellingen, stofontwerp en zowel interieur- als exterieurontwerp voor motorboten en zeiljachten. In 2001 richtte hij StudioMEMO op in Firenze.
Vanaf het begin was het zijn bedoeling om een ​​ontwerpfilosofie na te streven die de problemen met betrekking tot hedendaags leven op een zinvolle manier aanpakt, in een poging innovatieve oplossingen voor te stellen, altijd met respect voor het DNA van de bedrijven waarmee het samenwerkt.

Maak de look compleet

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store