Brera Brera
Stoelen

Brera

De stoel Brera belichaamt het perfecte evenwicht tussen royale afmetingen en accuraat ontwerp, verfraaid door een lederen bekleding. Met die eigenschappen is Brera een stijlvolle aanwinst voor elk interieur.

DETAILS

Het houten frame omvat een comfortabele zitting van polyurethaan, dat een onverminderd comfort door de tijd heen garandeert.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Brera is verkrijgbaar in een brede waaier aan Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
Brera is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met en zonder armleuningen. De uitvoering met armleuningen is verfraaid met een plaatje van gepolijst staal.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store