Stoelen

ATTA

Eetkamerstoel Atta geeft blijk van een nauwgezette aandacht voor details. De golvende en doorlopende belijning maakt van de stoel een sensuele sculptuur. Atta is een volledig beklede eetkamerstoel, maar dit doet geen afbreuk aan de lichte uitstraling die gecombineerd wordt met een superieur, omhullend comfort.

DETAILS

De rugleuning vormt een eenheid met de armsteunen, waardoor Atta een evenwichtige stoel is die geschikt is voor eetkamers en woonkamers.

 

DETAILS

MATERIALEN

De zachte lijnen van Atta komen uitstekend tot hun recht in zowel stof als leer, met een unieke look in de versie van ongelooid leer.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store