collectie

Accessoires

Vazen, opbergmanden en waardevolle decoratieve objecten geven elke ruimte ingericht met Natuzzi Italia een unieke en persoonlijke uitstraling.

Vrouw met orchidee

Een explosie van kleuren en chlorofyl die tot leven komt uit het hoofd van een vrouwelijk figuur van natuurlijke gratie. Een kleurschakering zo rijk en effectvol, die men doet terugdenken aan de Latijns-Amerikaanse schilderkunst uit de vroege twintigste eeuw en dat gestalte krijgt op een schilderkunstige ondersteuning, die de tijd zal doorstaan, het berkenhout. Het thema - verbonden met de wilde orchideeën uit de Murgia in Puglia - wordt verteld door Gino Donvito met een diep esthetisch gevoel, minstens zo sterk als zijn liefde voor zijn geboortestreek.

Vrouwenprofiel met orchidee

Een vrouwelijk profiel tekent zich af tegen een diepbruine achtergrond, die afsteekt tegen de zachte en roze kleur van het porseleinen gelaat. Een wilde, mooie en zeldzame orchidee verschijnt op de voorgrond in al zijn ongelooflijke broosheid. Groene lichtbundels doorkruisen het decor, zorgend voor evenwicht en balans in elk detail en in elke vorm waaruit het kunstwerk is opgebouwd. Een vrouw en een bloem, verenigd in een grote en prachtige poëzie.

TOTEM DANDY

De skyline van Alberobello, een karakteristiek plaatsje in Apulië, dat gekenmerkt wordt door trulli, bouwwerken van kalksteek met kegelvormige daken.

KANDELAARS DANDY

De collectie bestaat uit vijf kandelaars met verschillende vormen die doen denken aan de skyline van Alberobello, een karakteristiek plaatsje in Apulië, dat gekenmerkt wordt door trulli, bouwwerken van kalksteek met kegelvormige daken.

EARD

De herhaling van prehistorische Venussen rondom, en het handgedraaide aardewerk van deze vaas creëren een iconisch object, waarvan de rondheid wordt benadrukt door de klassieke tweekleurige uitvoering.

KANZ

Kanz is een eerbetoon aan de samenstelling van concentrische volumes. De draaitechniek is direct herkenbaar en het materiaal, klei, komt hier volledig tot uitdrukking.

LAF
LAF

Vaas Laf geeft een nieuwe, versimpelde vormgeving aan een traditioneel bronzen vaas uit Apulië, met een strakke en eigentijdse afwerking.

AMBULA

Ambula is een originele verwijzing naar de klassieke amforen, en geeft een nieuwe interpretatie aan de culturele kruisbesmetting van het Middellandse Zeegebied, wat het erfgoed en de traditie van Apulië heeft gevormd en verrijkt, met een uitstekend resultaat.

JUNAH

Een zeer eigentijds ontwerp, geïnspireerd op een antiek aardewerken object uit het Middellandse Zeegebied. Prachtig met de hand afgewerkt.

CAPAS

De capasone is een historische aardewerken amfoor voor wijn en oliën die typisch is voor het Middellandse Zeegebied, en die tegenwoordig in de prachtige tuinen van Apulië als decoratief element wordt gebruikt. Ugo La Pietra heeft voor Natuzzi een moderne interpretatie van de capasone ontworpen. 

Castel del Monte

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, dedicated to the Apulian fortress built in the 13th century by Frederick II.

Faces

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient Greek culture in Apulia.

Stromboli

Lively colour effects characterize this collection of seductive decorative ceramic vases, which lend an exotic touch to any room.

Rosone

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient sacred culture in Puglia.

Pumo

De traditionele Pumi, een Apulische geluksbrenger, sluipen de Natuzzi Italia-collectie binnen, en benadrukken de sterke band van het bedrijf met zijn land van herkomst.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store