MENU Natuzzi
x
Laden
Accademia Accademia
Dressoirs en buffetkasten

Accademia

Het dressoir Accademia van de ontwerpers Bernhardt & Vella bestaat uit een massief houten blok gemonteerd op poten van hetzelfde materiaal, kenmerkend voor de hele collectie. Gesloten en open kastjes wisselen elkaar af om het dressoir functioneler te maken, voor meer veelzijdigheid in uw woonruimte.

DETAILS

De kastjes hebben legplanken van getemperd glas, terwijl de laden gedempt sluiten.

DETAILS

MATERIALEN EN VERSIES

De structuur bestaat uit een blok verkrijgbaar in verschillende soorten hout. De basis is gemaakt van tinkleurig metaal.
Accademia is verkrijgbaar als dressoir en als buffetkast.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Bernhardt & Vella ontwerper

Együttműködésük 2008-ban, Milánóban kezdődött, melyben sikeresen ötvöződött a két dizájner, Ellen Berhardt és Paola Vella sokéves tapasztalata és kreativitása. Több tudományágban is otthonosan mozognak, szívesen vegyítik és mutatják be  a különféle stílusokra és irányzatokra jellemző jegyeket. Ennek a professzionális eklektikának köszönhető, hogy alkotásaikban egyszerre van jelen az ipari formatervezés, a vizuális kommunikáció és a belsőépítészet világa.

Bernhardt & Vella
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store